Industria Auto

Solutii Profesionale All-In-One

edMade.com - SOLUTIA TA PENTRU INDUSTRIA AUTO

Tot ce ai nevoie pentru a te dezvolta in online!

In aceasta industrie, a industriei auto, toate incep cu un website simplu construit corect. Te pot ajuta si cu asta. Dezvolt deasemenea solutii complete si complexe online folosind limbaje noi de programare si tehnici moderne pentru a iti dezvolta un soft solid si stabil. Sunt atatea variante de platforme si atat de greu de ales? Vesti bune: am ajutat multi clienti, nu doar cu partea tehnica a unei solutii online, ci si cu luarea deciziilor initiale.

Solutie pentru inchirieri auto

Atrageti potentiali clienti noi si sporiti vanzarile! Iti creez o aplicatie si un site elegant si optimizat, complet dotat cu un soft de inchirieri auto. Gestionati flota auto si rezervarile online!

Trimitere Mesaj

Solutie pentru Dealerii auto

Incarca-ti prin doar cateva click-uri continutul si intra in direct. Prezentati-va masinile de vanzare atractiv, publicati anunturi clasificate auto si gestionati intrebarile clientilor online.

Trimitere Mesaj

Solutie pentru parcarile auto

Lasati clientii sa rezerve spatii de parcare online. Va creez un site de rezervari la moda pentru parcari, dotat cu un sistem puternic de rezervare a parcarii si toate caracteristicile cheie.

Trimitere Mesaj

Taxi, Transfer, Limuzina, etc

Rezervari private & transfer comun! Gestionati-va aplicatia de oriunde, complet echipata cu un software puternic de rezervare creat de edMade incluzand toate instrumentele cheie.

Trimitere Mesaj

Solutie de ticketing autobuze

Solutia profesionala all-in-one de ticketing pentru autobuze, maxi-taxi, autocare, etc. Lasati clientii sa rezerve si sa platească biletele online! Gestionati rutele si rezervarile cu usurinta!

Trimitere Mesaj

Inchiriere Auto-Rulote, ATV-uri

Solutie completa de inchiriere biciclete, ATV-uri, motociclete, autoRulote etc. Prezentati produsele spre inchiriere, organizati-le in categorii si gestionati rezervarile clientilor online.

Trimitere Mesaj

SOLUTIA TA IN MEDIUL ONLINE E AICI!

Vrei lista completa de preturi si oferte?

  CUM FUNCTIONEAZA

  Solutii all-in-one pentru Industria Auto. Gestionati-va afacerea digital

  Printr-un CRM profesional vei obtine tot ce ai nevoie intr-un singur loc! Te voi ajuta sa incepi sau sa iti dezvolti afacerea de comert electronic rapid, la preturi accesibile si fara efort si te voi ghida spre succes!

   

  Datorita designului mobil al sistemului de management al continutului, puteti urmari toate rezervarile, vanzarile si solicitarile clientilor din mers, de pe orice dispozitiv.

  TE AJUT SA TE DEZVOLTI

  Analiza in timp real a afacerii tale online si strategii de dezvoltare

  Prin pachetul SEO ma asigur ca site-ul tau web evolueaza constant si este intotdeauna optimizat, astfel incat traficul organic si clasamentul site-ului sa creasca luna de luna. Ma concentrez pe doua dintre cele mai importante sarcini SEO – monitorizarea si imbunatatirea cuvintelor cheie si raportarea si analiza.

  Monitorizez si imbunatatesc cuvintele cheie relevante si performante
  Iti creez continut atractiv care capteaza atentia vizitatorilor tai
  Rapoarte si instrumente de analize pentru a urmari performanta
  SEO-Analytics-Image

  Cum iti pot creste afacerea?

  edMade este aici pentru a iti oferi raspunsurile dorite! Garantez succesul afacerii tale prin rezultate reale, coerente si cuantificabile - Hai sa ne cunoastem!

   ×
   👋Sunt aici pe WhatsApp