Pentru Profesionisti

Solutii Profesionale All-In-One

edMade.com - SOLUTIA PENTRU PROFESIA TA

Tot ce ai nevoie pentru a te dezvolta in online!

Esti Profesionist? Esti Doctor, Profesor, Artist, sau altceva?… Te pot ajuta! Dezvolt solutii profesionale, complete si complexe online folosind limbaje noi de programare si tehnici moderne pentru a iti dezvolta un soft solid si stabil. Sunt atatea variante de platforme si atat de greu de ales? Vesti bune: am ajutat multi clienti, nu doar cu partea tehnica a unei solutii online, ci si cu luarea deciziilor initiale.

Solutie pentru Medici

Ideal pentru Terapeuti, Chiropracticieni, Stomatologi, Veterinari, Fizioterapeuti, Chirurgi plastici, etc. Gestionati intalnirile online cu usurinta! Solutie medicala complet echipat si prietenoasa cu dispozitivele mobile pentru a va prezenta serviciile si a ramane conectat cu pacientii dvs.!

Trimitere Mesaj

Platforma pentru Profesori

Potrivit pentru: Profesori de muzică privata, Profesori de arta si mestesuguri, Profesori de discipline scolare, Practica veterinara, Instructori auto, Profesori de limbi straine, etc. Gestionati programul si programarile online! Lasati studentii / elevii sa-si rezerve locurile online.

Trimitere Mesaj

Solutie pentru Artisti

Lasati-va fanii sa va contacteze online! Ideal pentru Muzicieni, Artisti vizuali, Animatori, DJ, Comedianti, etc. Va creez o solutia online profesionala complexa si stabila de ultima generatie, prietenoasa cu dispozitivele mobile. Prezentati-va talentele pe scena digitala fara margini!

Trimitere Mesaj

Solutie pentru Consultanti

Potrivit pentru Consilieri fiscali si contabili, Consultanti juridici, Antrenori, Experti in SEO si marketing, Consultanti in nutritie, Consultanti in afaceri, etc. Luati programari si solicitari online! Cu solutia de consultanta inteligenta si mobila va prezentati serviciile si ramaneti conectati cu clientii!

Trimitere Mesaj

Solutie pentru Pet Sitting

Solutia completa pentru Dog Walkers, Cat Sitters, Overnight Pet Care, etc. (plimbatori caini & bone pisici)! Solutia ta de pet sitting cu facilitati prin care proprietarii de animale de companie sa-ti rezerve serviciile si sa te plateasca online! Faceti-va afacerea online intr-un mod modern.

Trimitere Mesaj

Solutie pentru Maseuri

Ideal pentru Maseurii Terapeuti, Chiropracticieni, Fizioterapeuti, etc. Solutia ta online all-in-one de masaj. Gestionati intalnirile online ca un profesionist cu solutia web complet utilat pentru terapie de masaj – va prezentati serviciile si pastrati legatura cu clientii!

Trimitere Mesaj

Solutie Antrenori personali

Ideal pentru Instructori yoga, Instructori Pilates, Instructori de fitness, Crossfit Formatori, Instructori surf, Instructori de schi, Instructori de inot, Instructori de dans, etc. Lasati oamenii sa rezerve cursuri private online si prezentati-va serviciile potentialilor clienti.

Trimitere Mesaj

Avocati / firme de Avocatura

Solutie all-in-one pentru avocatura, firme de avocatura, birouri de avocatura, Avocati, Profesionisti in drept, dar si pentru consultanti de afaceri si consilieri financiari tinand cont de profilurile acestor companii si persoane si de nevoile acestora, in ceea ce priveste prezentarea.

Trimitere Mesaj

Inca nu ai gasit ce cautai?

HAI SA NE CUNOASTEM! Iti ofer si alte servicii personalizate. Am peste 9 ani de experienta si iti ofer servicii profesionale, complexe si complete: site-uri de prezentare, software PHP, aplicatii, magazine online, consultanta, creare logo, materiale grafice si altele…

Trimitere Mesaj

SOLUTIA TA IN MEDIUL ONLINE E AICI!

Vrei lista completa de preturi si oferte?

  CUM FUNCTIONEAZA

  Solutii all-in-one pentru Profesionisti. Gestionati-va afacerea digital

  Printr-un CRM profesional vei obtine tot ce ai nevoie intr-un singur loc! Te voi ajuta sa incepi sau sa iti dezvolti afacerea de comert electronic rapid, la preturi accesibile si fara efort si te voi ghida spre succes!

   

  Datorita designului mobil al sistemului de management al continutului, puteti urmari toate rezervarile, vanzarile si solicitarile clientilor din mers, de pe orice dispozitiv.

  TE AJUT SA TE DEZVOLTI

  Analiza in timp real a afacerii tale online si strategii de dezvoltare

  Prin pachetul SEO ma asigur ca site-ul tau web evolueaza constant si este intotdeauna optimizat, astfel incat traficul organic si clasamentul site-ului sa creasca luna de luna. Ma concentrez pe doua dintre cele mai importante sarcini SEO – monitorizarea si imbunatatirea cuvintelor cheie si raportarea si analiza.

  Monitorizez si imbunatatesc cuvintele cheie relevante si performante
  Iti creez continut atractiv care capteaza atentia vizitatorilor tai
  Rapoarte si instrumente de analize pentru a urmari performanta
  SEO-Analytics-Image

  Cum iti pot creste afacerea?

  edMade este aici pentru a iti oferi raspunsurile dorite! Garantez succesul afacerii tale prin rezultate reale, coerente si cuantificabile - Hai sa ne cunoastem!

   ×
   Media Services. One Stop Solution:
   👋Sunt aici pe WhatsApp