Solutii de Booking

Solutii Profesionale All-In-One

edMade.com - SOLUTIA TA DE REZERVARE

Tot ce ai nevoie pentru a te dezvolta in online!

In aceasta nisa, a rezervarilor, toate incep cu un website simplu construit corect. Te pot ajuta si cu asta. Dezvolt deasemenea solutii complete si complexe online folosind limbaje noi de programare si tehnici moderne pentru a iti dezvolta un soft solid si stabil. Sunt atatea variante de platforme si atat de greu de ales? Vesti bune: am ajutat multi clienti, nu doar cu partea tehnica a unei solutii online, ci si cu luarea deciziilor initiale.

Solutie restaurant All in One

Sistem de comanda si livrare a alimentelor. Incepeti sa luati comenzi online! O soluție noua si moderna cu meniu digital, sistem POS si sistem de livrare incorporate pentru restaurantul tau.

Trimitere Mesaj

Solutie hoteliera de booking

Site-ul si aplicatia hotelului dvs.! Aduceti-va receptia online! Adaugati mai multe tipuri de camere. Setati preturile si reducerile. Gestionati gradul de ocupare, rezervarile si platile.

Trimitere Mesaj

Inchirieri proprietati de vacanta

Marketplace-ul de inchiriere a proprietatilor de vacanta. O solutie excelenta all-in-one! Gestionati proprietatile si rezervarile mai eficient si sporiti vanzarile online cu usurinta!

Trimitere Mesaj

Ai o proprietate de inchiriat?

Prezentati-va casa de inchiriat in mediul online! Oferiti viitorilor oaspeti o privire unica si detaliata asupra apartamentului, sau a vilei. Acceptati rezervari si plati online, sau offline.

Trimitere Mesaj

Solutii pentru sali de sedinte

Gestionati usor si sigur rezervările, locatiile, preturile si platile online! Solutie complet echipata pentru Sali de Conferinte, Centre de afaceri, Centre de expozitii, Centre de conferinte.

Trimitere Mesaj

Solutii pentru rezervari locatii

Gestionati cu usurinta rezervarile si platile. Solutie complet echipata cu un sistem de rezervare a facilitatilor. O solutie excelenta pentru evenimente, petreceri, nunti, locuri de joca, etc.

Trimitere Mesaj

SOLUTIA TA IN MEDIUL ONLINE E AICI!

Vrei lista completa de preturi si oferte?

  CUM FUNCTIONEAZA

  Solutii all-in-one pentru nisa de rezervari. Gestionati-va afacerea digital

  Printr-un CRM profesional vei obtine tot ce ai nevoie intr-un singur loc! Te voi ajuta sa incepi sau sa iti dezvolti afacerea de comert electronic rapid, la preturi accesibile si fara efort si te voi ghida spre succes!

   

  Datorita designului mobil al sistemului de management al continutului, puteti urmari toate rezervarile, vanzarile si solicitarile clientilor din mers, de pe orice dispozitiv.

  TE AJUT SA TE DEZVOLTI

  Analiza in timp real a afacerii tale online si strategii de dezvoltare

  Prin pachetul SEO ma asigur ca site-ul tau web evolueaza constant si este intotdeauna optimizat, astfel incat traficul organic si clasamentul site-ului sa creasca luna de luna. Ma concentrez pe doua dintre cele mai importante sarcini SEO – monitorizarea si imbunatatirea cuvintelor cheie si raportarea si analiza.

  Monitorizez si imbunatatesc cuvintele cheie relevante si performante
  Iti creez continut atractiv care capteaza atentia vizitatorilor tai
  Rapoarte si instrumente de analize pentru a urmari performanta
  SEO-Analytics-Image

  Cum iti pot creste afacerea?

  edMade este aici pentru a iti oferi raspunsurile dorite! Garantez succesul afacerii tale prin rezultate reale, coerente si cuantificabile - Hai sa ne cunoastem!

   ×
   👋Sunt aici pe WhatsApp