SEO - Optimizare pentru motoare de cautare

SEO este una dintre cele mai eficiente modalitati de a va dezvolta afacerea online. Studiile arata ca 93% din experientele online incep cu un motor de cautare. SEO de succes va poate creste traficul si rata de conversie.

 

Va pot ajuta sa va imbunatatiti SEO-ul cu un pachet de servicii selectate care s-au dovedit a fi eficiente si sa va dezvolte traficul organic.

Servicii de Optimizare SEO

Listarea companiei pe Google

Compania mea pe Google este un instrument creat pentru a ajuta companiile sa isi gestioneze prezenta online pe toata platforma Google.

O inregistrare Google My Business este una dintre cele mai bune modalitati de a creste expunerea la cautarea locala si ma asigur ca inregistrarea dvs. are cele mai mari sanse pentru asta.

Pret unic: 41.02 €

Imbunatatirea continutului

Adaugarea / eliminarea anumitor sectiuni ale site-ului web si elemente de pagina, reorganizarea paginilor si altele.

Pret unic: 61.53 €

SEO pe pagina

SEO on-page ajuta motoarele de cautare sa inteleaga mai bine site-ul dvs. web si sa evalueze daca continutul dvs. va fi sau nu relevant pentru cei care cauta aceste informatii, cautand cuvinte cheie si expresii relevante. Analizand continutul dvs. actual de pe pagina, pot identifica cuvintele si frazele de imbunatatit si pot ajusta zonele mentionate in consecinta.

Pret unic: 20.51 €

Cautare si analiza cuvinte cheie

Stim cat de dificil poate fi sa scrii un continut convingator care sa-ti creeze afacerea in cea mai buna lumina posibila. Ma voi asigura ca continutul dvs. capteaza atentia vizitatorilor site-ului web si creste conversia.

Pret unic: 30.76 €

Pachetul de abonament SEO

DOAR 51.27 € / LUNA

Pachetul meu SEO ne asigura ca site-ul dvs. web este in continua evolutie si este intotdeauna optimizat, astfel incat traficul organic si clasamentul site-lui web sa creasca luna de luna. Inteleg importanta SEO si de aceea ma concentram pe doua dintre cele mai importante sarcini SEO – monitorizarea si imbunatatirea cuvintelor cheie si raportarea si analiza.

Monitorizarea si imbunatatirea
cuvintelor cheie

Cuvintele cheie sunt unul dintre cele mai importante aspecte ale SEO si, avand in vedere toate interogarile de cautare care le contin, cuvintele cheie de pe site-ul dvs. web trebuie monitorizate si imbunatatite continuu pentru a se clasa bine in motoarele de cautare.

Utilizand cele mai actualizate tehnici de urmarire a cuvintelor cheie, site-ul dvs. web va include intotdeauna cuvinte cheie relevante si performante. Si nu numai ca crecs rata de clicuri organice, dar cresc si expunerea fata de publicul tinta.

Raport si analiza
luna de luna

Daca il poti masura, il poti imbunatati si acesta este adevarul complet cand vine vorba de SEO. Fara o analiza adecvata si eficienta a SEO-ului dvs., este aproape imposibil sa stiti ce necesita monitorizare si imbunatatire.

Aici, la edMade.com, am acces la o serie de rapoarte si instrumente de analiza pe care le folosesc pentru a urmari performanta SEO-ului dvs. si colectez toate aceste date si alcatuiesc un raport pe care ti-l voi trimite lunar, deci puteti vedea vizual imbunatatirile si progresele realizate.

Managementul Retelelor Sociale

Social Media este unul dintre cele mai bune instrumente de marketing disponibile acum pentru companii si iata de ce. Utilizatorii Facebook petrec 58 de minute pe zi pe Facebook si peste 200 de milioane de utilizatori Instagram viziteaza cel putin un profil de afaceri zilnic.

SERVICIU DE CONFIGURARE CONT: 21 € /cont
  • Va optimizez fiecare cont cu imagini de profil de inalta calitate.
  • Va editez si retusez fotografiile de coperta si continutul.
  • Afacerile dvs. in Social Media vor fi configurate pentru succes.

Pachetul Social Media

DOAR 51.27 € / LUNA

Colaborez cu dvs. pentru a afla cine este clientul si publicul dvs. tinta si apoi va adaptez strategia de socializare pentru a ne asigura ca ajungem la acei oameni exacti. Nu numai ca execut serviciul, dar ma concentrez pe optimizarea si progresul continuu si iti trimit rapoarte si statistici de continut regulate.

Postare interesanta
si captivanta

Continutul social media trebuie sa fie interesant si captivant. Trebuie sa-ti atraga publicul si sa-i faca sa doreasca sa interactioneze cu fiecare nou continut pe care il publici.

Prin designul creativ si expertiza, iti ajut profilurile de social media sa creasca mai repede si mai bine, expunandu-va astfel afacerea si marca publicului tinta care are nevoie exact de ceea ce oferiti dvs.

Crestere si raportare
de performanta

La fel ca in fiecare domeniu de marketing, cresterea este o masura a succesului, dar pentru a realiza cresterea, trebuie sa existe o masurare a progresului. Va ajut afacerea sa creasca pe retelele de socializare si iau toate datele si le folosesc pentru a crea strategii pe care le pot implementa eficient din nou si din nou. Va ofer si rapoarte lunare de performanta, astfel incat sa puteti urmari progresul.

Continut si redactarea continutului

Nu ai a doua sansa sa faci o prima impresie buna. De aceea, continutul si redactarea dvs. trebuie sa fie perfecte. Dureaza in medie 50 de milisecunde pentru ca un utilizator sa-si formeze o opinie despre site-ul dvs. web. Sunt expert in asigurarea faptului ca continutul dvs. este interesant, atractiv si promoveaza implicarea, astfel incat sa ma pot asigura ca lasati intotdeauna o impresie buna vizitatorilor site-ului dvs. web.

Textele paginii

O singura pagina poate furniza doar o cantitate limitata de informatii, deci trebuie definita si scrisa bine, atat din punct de vedere informational, cat si SEO. Nu numai ca va voi optimiza cele mai importante pagini web, dar le pot optimiza pe toate, pentru a ne asigura ca acestea functioneaza cat mai bine.

Pret unic: 102.54 €

Editarea imaginilor

Optimizarea imaginilor site-ului dvs. web este cheia experientei utilizatorului. Imaginile care nu sunt formatate corect pot afecta viteza site-ului crescand rata de respingere generala si facand mai multi utilizatori sa nu dea clic pe site-ul dvs. Remediez acest lucru optimizand imaginile curente ale tuturor site-urilor dvs. si facand modificarile necesare pentru a permite o performanta optima a site-ului web.

Pret unic: 20.51 €

Notificari prin email

Ma asigur ca notificarile prin e-mail sunt configurate si optimizate, permitandu-va sa nu pierdeti niciodata o rezervare, o plata sau o solicitare. Tinerea la curent cu notificarile prin e-mail este esentiala pentru a va mentine organizat si, cu expertiza si software-ul meu, nu va mai trebui sa va mai faceti griji ca nu veti mai pierde o notificare importanta!

Pret unic: 10.25 €

×
Media Services. One Stop Solution:
👋Sunt aici pe WhatsApp