Download Windows 11 Pro Build (Direct Download Link)

Cum se descarca si se instaleaza Windows 11 gratuit – După anunțul Windows 11, Windows 11 Pro Build 22000.51 este în sfârșit aici la edMade.com. La evenimentul Microsoft Windows, gigantul de la Redmond a dezvăluit următoarea generație de Windows. Se numește pe bună dreptate Windows 11, succesorul celui mai popular sistem de operare Windows 10 al companiei. Windows 11 se referă la modificări vizuale, iar fanii Windows așteaptă cu respirație la gura pentru a încerca noul sistem de operare. Așadar, am sa va prezint un ghid simplu pentru a vă ajuta să faceți upgrade la Windows 11 de la Windows 10 . De asemenea, am menționat si pașii pentru o instalare Windows 11 curata pe orice computer. Acum, dacă sunteți încântați să încercați Windows 11, urmați ghidul nostru de mai jos.

Cum se descarca si se instaleaza Windows 11 gratuit: Un ghid pas cu pas (2021)

Dacă sunteți pe Windows 10, puteți urma acest ghid pentru a instala Windows 11 pe computer fără probleme. Și pentru utilizatorii avansați, am adăugat, de asemenea, instrucțiuni pentru instalarea curată a lui Windows 11 prin imaginea ISO.

Instalați Windows 11 pe computerul dvs. Windows 10

Dacă sunteți pe Windows 10 și doriți să testați Windows 11, puteți face acest lucru imediat, iar procesul este destul de simplu. Mai mult, fișierele și aplicațiile dvs. nu vor fi șterse , iar licența dvs. va rămâne intactă. În cazul în care doriți să reveniți la Windows 10 din Windows 11, puteți face și asta. După ce am spus toate acestea, să începem.

1. Pentru utilizatorii de Windows 10 care doresc să instaleze Windows 11, trebuie mai întâi să vă alăturați programului Windows Insider. Faceți clic pe acest link și înregistrați-vă. Ar trebui să aveți un cont Microsoft pentru a vă înregistra la Programul Windows Insider. Dacă nu aveți unul, creați-va pe aceeași pagină web.

Descarca windows 11 gratuit

 

2. După crearea unui cont Microsoft online, trebuie să conectați contul Microsoft la computerul dvs. Windows 10. Practic, dacă utilizați un cont local pe computerul dvs. Windows 10, va trebui să vă mutați la contul online. Nu vă faceți griji, acest lucru nu va șterge nimic. Pentru aceasta, deschideți Setări și accesați „Conturi”. Aici, faceți clic pe opțiunea „ Conectați-vă cu un cont Microsoft ”.

instalare windows 11 gratuit

 

3. Acum, introduceți aceleași detalii ale contului Microsoft pe care le-ați folosit pentru a vă înregistra la Programul Windows Insider și conectați-vă.

windows 11 gratuit

 

4. După ce v-ați mutat într-un cont online, navigați la „Actualizare și securitate” din pagina Setări. Aici, comutați la „ Programul Windows Insider ” și faceți clic pe „Începeți”.

Windows 11 insider program

Notă : Dacă apare o eroare legată de datele de diagnosticare, treceți la „Setări -> Confidențialitate -> Diagnostice și feedback -> Activați datele de diagnostic opționale”.

 

5. Alegeți contul dvs. Microsoft și apoi alegeți „Dev Channel ” deoarece Windows 11 este lansat în prezent doar pentru utilizatorii din acest canal. Acum, confirmati. Rețineți că versiunile din canalul Dev pot avea mai multe erori, dar, din experiența mea de până acum, Windows 11 a fost destul de solid.

testare windows 11

 

6. Acum, comutați la meniul „Windows Update ” și faceți clic pe „Verificați dacă există actualizări”.

update la windows 11

 

7. Va dura ceva timp, așa că trebuie sa aveti răbdare. În cele din urmă, veți primi actualizarea Windows 11 Insider Preview Build 22000.51 pe computerul dvs. Windows 10. Faceți clic pe „ Descărcați “.

windows 11 update

 

8. Acum, în funcție de viteza de internet și de hardware-ul computerului, instalarea Windows 11 va dura între 1-2 ore. PC-ul dvs. va reporni de mai multe ori în timpul instalării.

restart windows 11

 

9. Odată ce actualizarea este finalizată, computerul dvs. va porni în Windows 11 Preview Build 22000.51 cu un nou sunet de pornire, un nou meniu Start (apropo, puteți reveni la meniul de pornire Windows 10 pe Windows 11 ), imagini de fundal excelente pentru Windows 11 și o interfață de utilizare complet renovată. Toate programele, fișierele și licența dvs. vor rămâne intacte pe Windows 11. Bucurați-vă de noua versiune de Windows pe computer.

windows 11 desktop

Cum instalati Windows 11 PRO de la 0 (curat), pe orice computer

Nu toată lumea vrea să facă upgrade de la Windows 10 la Windows 11, în principal din cauza erorilor de instalare necunoscute și a performanței lente datorate fișierelor reportate. Deci, dacă sunteți un utilizator avansat și doriți să instalați Windows 11 pe computerul dvs., trebuie să revenim la metoda de pornire. Rețineți că, prin instalare curată, nu mă refer la ștergerea tuturor partițiilor și fișierelor dvs. Această metodă va șterge numai unitatea C, inclusiv fișierele și programele stocate în unitatea C.

1. În primul rând, descărcați versiunea oficială Windows 11 ISO build de pe site-ul web Microsoft. În prezent, versiunea Windows 11 Insider Preview 22000.51 nu este disponibilă pentru descărcare, dar urmăriți pagina oficială de descărcare a software-ului pentru a descărca imaginea ISO, sau descrcărcați direct de aici: Download Windows 11 Pro Build 22000.51 x64 (TPM 2.0 Compliant) En-US PreActivated (3.59 GiB).

2. Apoi, trebuie să descărcați Rufus ( gratuit de aici ), care vă permite să creați o unitate USB de pornire Windows 11 bootabilă.

3. Acum, lansați Rufus și faceți clic pe „Selectare“ și alegeți imaginea ISO Windows 11. Conectați stick-ul USB la PC și Rufus va alege automat dispozitivul. Aș recomanda să rulați Rufus pe același computer în care doriți să instalați Windows 11. Acest lucru permite Rufus să preselecteze automat valorile corecte în funcție de configurația sistemului.

rufus windows 11

 

4. Pentru a evita orice erori GPT / MBR în timpul procesului de instalare, vă sugerez să verificați schema de partiție în prealabil. Pe computerul pe care doriți să instalați Windows 11, apăsați comanda rapidă de la tastatură „Windows + X” și deschideți „Disk Management”. Aici, faceți clic dreapta pe „Disk 0” și deschideți „Proprietăți”. Dacă intenționați să instalați Windows 11 pe un alt disc (Discul 1 sau 2, asigurați-vă că selectați acel disc. Apoi, comutați la „Volume” și verificați „Stilul partiției” , indiferent dacă este GPT sau MBR. De exemplu, al meu este GPT .

partitii windows 11

 

5. Deci, pe Rufus, am selectat „GPT” în „Partition scheme ” . Trebuie să alegeți schema de partiție în consecință. În cele din urmă, păstrați totul ca implicit și faceți clic pe „START”.

rufus 2 windows 11

 

6. După finalizarea procesului, păstrați unitatea USB conectată dacă doriți să instalați Windows 11 pe același computer. Acum, reporniți computerul și, în timp ce computerul pornește, începeți să apăsați continuu tasta de pornire .

Notă : Pe laptopurile HP, apăsând tasta „Esc” în timpul pornirii, apare meniul Startup. Pentru alte laptopuri și desktopuri, va trebui să căutați tasta de pornire pe Internet. Ar trebui să fie unul dintre acestea: F12, F9, F10 etc.

boot windows 11

 

7. Dupa ce am apasat „F9” (tasta poate fi diferită pentru laptop / desktop) pentru a deschide „Boot Device Options”. Aici, selectați stick-ul pe care am pus Windows 11 și apăsați Enter.

f9 windows 11

 

8. Acum veți porni în setarea de instalare Windows 11. Urmați această cale de instrucțiuni, faceți clic pe Următorul -> Instalați acum -> Nu am o cheie de produs -> Selectați ediția Windows 11 -> Personalizat. Dacă ați activat Windows mai devreme, este posibil ca „cheia produsului” și „Pagina ediției Windows 11” să nu apară. Acestea vor fi preselectate chiar de instalator în funcție de configurația anterioară.

install windows 11

 

9. Acum, identificați partiția unității „C” pe baza dimensiunii unității și faceți clic pe „Următorul” pentru a instala Windows 11 pe computer. Aceasta vă va șterge numai unitatea C (inclusiv programele și fișierele de pe Desktop, Documentele, Descărcări – toate în cadrul unității C) și nu va atinge alte partiții.

c windows 11

 

10. După procesul de instalare, computerul dvs. va reporni. De această dată, scoateți unitatea USB și veți fi întâmpinați cu noua configurare de integrare a lui Windows 11.

start windows 11

 

11. În timpul instalării puteți crea și un cont offline prin Opțiuni de conectare -> Cont offline -> Experiență limitată. Pentru alte ediții, puteți alege să nu vă conectați la o rețea Wi-Fi.

microsoft windows 11

 

12. Gata! Ați instalat cu succes Windows 11 Pro Build 22000.51 pe computer. Acum, mergeți mai departe și încercați toate elementele noi ale interfeței de utilizare, meniul de pornire centrat , noul magazin Microsoft , widget-uri, centrul de acțiune îmbunătățit și multe altele.

windows 11 descarcare si instalare

Instalați Windows 11 pe orice computer în câțiva pași simpli

Deci, așa puteți face upgrade de la Windows 10 la Windows 11 prin Programul Insider. De asemenea, am menționat o modalitate curată de a instala Windows 11. Oricum, asta este totul de la noi. Dacă primiți orice fel de eroare legată de TPM, Secure Boot etc., în timpul procesului de instalare Windows 11, anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Cu siguranță voi încerca să te ajut.