Bloguri & Portaluri

Solutii Profesionale All-In-One

edMade.com - SOLUTIA TA DE BOOKING

Tot ce ai nevoie pentru a te dezvolta in online!

In aceasta nisa, a portalurilor si a blogurilor, toate incep cu un website simplu construit corect. Te pot ajuta si cu asta. Dezvolt deasemenea solutii complete si complexe online folosind limbaje noi de programare si tehnici moderne pentru a iti dezvolta un soft solid si stabil. Sunt atatea variante de platforme si atat de greu de ales? Vesti bune: am ajutat multi clienti, nu doar cu partea tehnica a unei solutii online, ci si cu luarea deciziilor initiale.

Solutie Saloane de Infrumusetare

Pentru Hair Stylisti, Make-up artisti, Manicuristi, Beauty stylisti! Lasati-va clientii sa va examineze serviciile si sa stabileasca o intalnire online pentru procedurile dvs. de infrumusetare.

Trimitere Mesaj

Inchirieri Iahturi sau Autorulote

Perfect pentru inchirieri Iahturi, Barci, Jetski, Catamarane, Autorulote! Solutie web atragatoare sa incepeti sa vindeti. Gestionati rezervarile si platile online cu software-ul de inchiriere incorporat.

Trimitere Mesaj

Portaluri de locuri de munca

Conectati companiile cu talente online. Publicati oportunitati de cariera, gestionati aplicatii, profitati de anunturile clasificate ale angajatorului si multe altele…

Trimitere Mesaj

Solutie pentru Agentii Imobiliare

Software imobiliar, profiluri de proprietate detaliate, planuri etaj proprietate, cautare complexa de proprietati, integrare Google Maps. Listati si gestionati proprietatile imobiliare!

Trimitere Mesaj

Solutie pentru baze sportive

Solutia ideala cu un soft complet echipat pentru inchiriere baze sportive, sali de sport, terenuri de tenis, terenuri de fotbal, de baschet, de volei, terenuri de hochei, baseball, patinoare, piscine…

Trimitere Mesaj

Solutie rezervari studiouri

Gestionati rezervarile si platile online! Site si aplicatie complet echipata cu un sistem inteligent de rezervare. Perfect pentru studiouri de inregistrare, fotografiere, studiouri de productie.

Trimitere Mesaj

SOLUTIA TA IN MEDIUL ONLINE E AICI!

Vrei lista completa de preturi si oferte?

  CUM FUNCTIONEAZA

  Solutii all-in-one pentru solutii de Booking. Gestionati-va afacerea digital

  Printr-un CRM profesional vei obtine tot ce ai nevoie intr-un singur loc! Te voi ajuta sa incepi sau sa iti dezvolti afacerea de comert electronic rapid, la preturi accesibile si fara efort si te voi ghida spre succes!

   

  Datorita designului mobil al sistemului de management al continutului, puteti urmari toate rezervarile, vanzarile si solicitarile clientilor din mers, de pe orice dispozitiv.

  TE AJUT SA TE DEZVOLTI

  Analiza in timp real a afacerii tale online si strategii de dezvoltare

  Prin pachetul SEO ma asigur ca site-ul tau web evolueaza constant si este intotdeauna optimizat, astfel incat traficul organic si clasamentul site-ului sa creasca luna de luna. Ma concentrez pe doua dintre cele mai importante sarcini SEO – monitorizarea si imbunatatirea cuvintelor cheie si raportarea si analiza.

  Monitorizez si imbunatatesc cuvintele cheie relevante si performante
  Iti creez continut atractiv care capteaza atentia vizitatorilor tai
  Rapoarte si instrumente de analize pentru a urmari performanta
  SEO-Analytics-Image

  Cum iti pot creste afacerea?

  edMade este aici pentru a iti oferi raspunsurile dorite! Garantez succesul afacerii tale prin rezultate reale, coerente si cuantificabile - Hai sa ne cunoastem!

   ×
   👋Sunt aici pe WhatsApp